Начало » Новини

Скандално: Екипът на BBC пиянствал всяка нощ в „Слънчев бряг“

Публикувано от:  на октомври 5, 2013Няма коментари

Скандално: Екипът на BBC пиянствал всяка нощ в "Слънчев бряг"Хората от екипа на BBC, които заснеха скандалния филм за Слънчев бряг, всяка сутрин се прибирали пияни. Това разкри Веселин Налбантов – собственик на хотела, където е бил настанен екипът от британски журналисти.

В началото на седмицата BBC излъчи филма „Booze, Bar Crawls And Bulgaria“, който описва курорта като място за леснодостъпни и евтини алкохол и наркотици, на сексуален разврат и престъпления.

От Българската хотелиерска и ресторантъорска асоциация съобщиха, че ще протестират срещу филма на BBC. От асоциацията очакват подкрепа от ресорното министерство и от правителството ни.

След излъчването на филма и кметът на Несебър Николай Димитров го определи като тенденциозен. „Слънчев бряг“ е бързо – развиващ се и модерен курорт и затова се правят такива тенденциозни филми“, подчерта Николай Димитров.

„Филмът на британската телевизия Би Би Си за българския курорт Слънчев бряг не е част от кампания срещу българския туризъм, а филм за пиянството на британската младеж. Това е проблем на английската младеж. Това е проблем на Великобритания“. Такова беше становището на директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, пише „Стандарт“.

cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.