Начало » Свят

Берлускони с трети брак за ЧРД

Публикувано от:  на септември 29, 2013Няма коментари

берлускониДългогодишният италиански премиер Силвио Берлускони празнува рожден ден. Той става на 77 години и докато обстановката в политическия живот вече не е в негова полза, в личния Берлускони продължава със завоеванията. Само преди ден Франческа Паскал – жената, която е в момента до него, призна, че е съгласна да се ожени за десния лидер, пише „Стандарт“. Това ще бъде трета съпруга за Берлускони, който я описа по следния начин: „С много солидна ценностна система, красиа отвън и още по-красива отвътре“.

Пред италианските медии бившият премиер разказва също, че Франческа е много близка с дъщеря му Марина и много я обича. Двамата са сгодени от миналата година, но тъй като през това време той още беше женен за предишната си съпруга, нямаше как да се венчаят, уточняват италианските медии.

В петък обаче Берлускони, срещу когото се водят разнообразни дела и вече получи първата си присъда, предизвика правителствена криза, след като изтегли министрите си от правителството.

Откакто излезе от активния политически живот той не се чувства достатъчно добре и дори се оплака, че е отслабнал с 11 килограма.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.