Начало » Новини

Любо Киров изтезаван от мутри в “Арбат” – бъркали му отзад и го принудили да напусне

Публикувано от:  на септември 27, 2013 Няма коментари

Любо КировМутри нападнаха музиканта и певец Любо Киров, който в момента се изявява като жури в шоуто „Х-фактор”.

 Инцидентът е станал по време на участието му снощи в столичен пиано бар, популярен с това, че се изявява и чалга оркестър с певци, разказа самият той. След като свършила частта с поп фолка и хвърлянето на салфетки, а градусът на настроението се покачил, дошъл редът на Любо да хване микрофона

 Лежерните му изпълнения на полу шлагерни мелодии, с каквито е пълен репертоарът му, явно обаче не се харесали на гостите на заведението, които до преди това кършели кючеци. Няколко по-яки момчета започнали да се бъзикат с бившия фронтмен на група „Те” и дори да му пускат ръце отзад, намеквайки за нестандартната му сексуална ориентация. Любо не търпял дълго и потърсил помощ.

 „Излязох към 2 часа да пея, както винаги усмихнат и позитивен. Започнах с най-любимите на публиката ми песни „Мога” и „Ако някога” и всичко беше наред”, обяснява певецът. Според негови фенове, които също изразяват възмущение от случката, той пеел чудесно на живо и верните му почитатели били във възторг. Внезапно обаче спрял да извива глас и казал: „Тук едни момченца явно са объркали заведението. Ръчкат ме в ребрата и се опитват да ми бъркат отзад. Явно са се объркали и не са дошли за моята музика. Нека да ги помолим да напуснат!” Репликата му разпалила скандал, заплашващ да прерасне в същинско меле след като въпросните яки момченца го наобиколили и започнали да го бутат и да го плашат с бой. „Абе, момчета, къде се намирате?

 Това да не ви е 95-та година?! Тука има ли кой да се намеси от това заведение, в което стъпвам за първи път?!”, започнал да вика Любо на микрофона, но докато се намеси охраната отнесъл два тупаника в корема. За инцидента сподели самият певец, а негови почитатели потвърдиха, че гледката е била грозна и от заведението трябва да му се извинят за обидата, боя и неадекватната реакция.

pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 Днес-24 часа новини. Всички права запазени.
При използване на информация от сайта е задължително позоваването на dnes-24.com и слагане на хиперлинк към оригинала.
poshtaтел: 0878/728-277