Начало » Новини

24-годишният пешеходец от катастрофата пред мола остава в критично състояние

Публикувано от:  на септември 14, 2013Няма коментари

катастрофа на джип - 13092013

Тежко остава състоянието на най-сериозно пострадалия пешеходец при снощния инцидент на бул. „Цариградско шосе” в София, съобщиха от Окръжна болница, където е настанен младият мъж. 24-годишният пешеходец е с разбит череп и мозъчен кръвоизлив, като лекарите продължават да се борят за живота му, съобщава bTV. Тази нощ той е претърпял операция на черепа. В момента е в реанимация на командно дишане. Засега не е ясно дали ще бъде опериран отново.

20-годишното момиче, което след инцидента също беше прието в Окръжна болница „Света Анна“, вече е в добро състояние. Тя има леки наранявания на главата и вероятно през следващите дни ще бъде изписана.

Третият пострадал пешеходец, както и шофьорът на джипа, навлязъл в пешеходната зона и тревните площи пред мола, са настанени в „Пирогов”.

Както първо БЛИЦ съобщи, снощи малко след 17.30 часа на паркинга на търговския център „The Mall” кола отнесе четирима човека. Преди да дойдат линейките те лежаха на земята. Трима от тях бяха откарани в болница. Шофьорът, който се оказа украинец, сам поискал медицинска помощ.

© blitz.bg

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.