Начало » Любопитно, Новини

Рускиня вдигна публиката на крака в X Factor 2

Публикувано от:  на септември 10, 2013Няма коментари

Виктория КупринаРускиня вдигна публиката на крака в X Factor 2, който започна вчера.  Виктория Куприна е от  скоро в България и не може да говори български, но успя да покори журито и публиката с блестящото си изпълнение песента на Силвия Кацарова  “Обещай ми любов”.

Виктория всъщност е доста известна в Москва. Тя е част  от  група “Диамант” и има доста обещаваща кариера. Куприна обаче зарязва кариерата си в руската столица  заради любовта си към актьора Георги Николов, мести се в България и няколко дни след явяването си в X Factor, те вече са щастливо женени.
За избора на песен Виктория споделя:“Енергетиката и текстът на тази песен са много силни. Затова я изпях. Реших да участвам в X Factor, защото Георги искаше. Важна за мен е неговата подкрепа. Много съм му благодарна, че вярва в мен и горещо ме подкрепя”.
“И двамата много обичаме приключенията. Сключихме църковен брак в неделя. Хората в Русия са много по-вярващи и малцина се осмеляват да се венчаят в църквата. Ние обаче го направихме и сме щастливи”, добавя младоженецът.

Вижте изпълнението на Виктория, която вдигна публиката на крака в X Factor 2 тук:


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.