Начало » Любопитно

Бразилец се жени за коза – не харчи пари из търговските центрове, не говори и не може да забременее

Публикувано от:  на септември 6, 2013Няма коментари

Бразилец се жени за коза - не можела да забременее и да харчи по моловетеБразилецът Апересиду Касталду е решил да се ожени за домашната си коза Кармелита, пише The Evening Standard. По думите на 74-годишния мъж бракът няма да бъде оформен юридически и официално. Затова пък ще има тържествена церемония.

Бившият зидар Касталду вече е определил и дата на сватбата – 13 октомври. Бракосъчетанието ще го води Антонио Фирмину, който нарича себе си „посланик на дявола“ на Земята. Той е един от най-известните сатанисти в Бразилия, сочи Yahoo!.

Младоженецът не драматизирал и обяснил необичайния избора на официалното лице – сатанист. Той бил принуден да го направи, тъй като църквата отказа бракосъчетанието.

На въпроса: Защо е решил да се жени за козата си Кармелита, той отговорил, че тя напълно го устройва. „Тя не търси и не харчи пари из търговските центрове, не говори и не може да забременее“, гордо отговаря 74-годишният младоженец.

Как са реагирали неговите роднини, ако има такива, на екстравагантно-извратеното решение на бразилеца не е ясно.

По света има и други примери за подобни необикновени сватби. Пенсионерът Касталду е първият мъж, който е решил да се бракосъчетае с птица. През декември 2010 г. австралиецът Джоузеф Гуизо се ожени за своето куче. В същата година немецът Уве Митцшерлих стана съпруг на голямата си котка.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.