Начало » Любопитно

Киевчанин направи предложение за брак със 100 коли

Публикувано от:  на септември 6, 2013Няма коментари

100 колиСъс 100 коли киевчанин реши да направи предложение за брак на възлюбената, съобщава Vesti.ua. 24-годишният мениджър по продажби Томаш Силунчак избра екстравагантния начин да попита: Ще се омъжиш ли за мен? с надпис от 100 автомобила. На мениджъра идеята му дошла спонтанно и той призовал за помощ приятели от социалните мрежи. В подкрепа на Томаш се събрали всякакви хора – митническите брокери Пол Вилпен и Игор Дворончиков.

Те признали, че щом видели идеята веднага решили да отговорят. “ Човекът помоли за помощ, решихме да участваме в добро дело“, признават те пред журналисти.

Томаш изобщо не предполагал, че намерението му за изненада ще се превърне в мъчение. Докато кипи подготовката около надписите с колите кандидат булката Юлия трябвало да бъде задържана в кафе на своя приятелка под различни предлози.

През това време женихът дирижирал как да се паркират автомобилите. Едните трябвало да се построят във формата на сърце, а другите да направят надписа.

Когато всичко било готово приятел завел Юлия с вързани очи и й помогнал да влязат в люлката на кран. Щом видяла, от високо, офертата – „Ще се омъжиш ли за мен?“, веднага казала ДА. В този момент към небето полетели бели балони, а колите надули клаксоните. Томаш и Юлия са заедно от 5 месеца, а родителите им все още не знаят за намерението им да се женят.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.