Начало » Новини

Жестокото убийство в центъра на София

Публикувано от:  на август 20, 2013Няма коментари

полицияЖестоко убийство бе извършено снощи на пъпа на столицата, за което първо съобщи най-ексклузивната агенция БЛИЦ. След години на конфликт и нетърпимост 50-годишният Иван Георгиев преби жестоко и закла безцеремонни десет години по-младата си съпруга Аксиния. Репортер на агенция „БулФото“ запечата зловещи снимки от мястото на инцидента. Малко преди 23:00 часа живеещите на ул. “Стара планина” бяха наизлезли да видят какво правят навън двете линейки и полицейските патрулки с включени сирени. Според повечето от комшиите двамата от години не се разбирали и на практика не живеели заедно. Иван от десет години живеел в чужбина.

Два дни преди кървавата развръзка той се консултирал с адвокатката си как може да получи развод. Оплакал се, че жена му не искала и да чуе за раздяла. Според хората причина за нежеланието й била, че преди да замине за странство, той приписал на нейно име всичките си имоти.

Съседите са разделени в отношението си към семейството. Според едни Иван бил избухлив и редовно пребивал жена си, която сама гледала болния си брат диабетик, невиждащ с едното око. А други директно казват, че била “преспала с цялата махала за пари.”

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.