Начало » Лайфстайл

Светски екшън номер 1: Шефката на салон Магама преби 8 жени (Вкарват я в лудница)

Публикувано от:  на август 17, 2013Няма коментари

Villy-BorshukovaЕдна от най-известните коафьорки на родния хайлайф предизвика мегаскандал тези дни. Вили Боршукова преби 8 жени в конкурентен салон за красота и има реални шансове да се озове в психиатрична клиника, разбра HotArena.net.

 Потрошени витрини, кървави петна, снопове кичури изтръгнати коси и осем потърпевши жени. Това е жестоката равносметка след погрома, направен от фризьорката, а не последствия от нова гангстерска война.

 Миналата неделя обезумялата Вили Боршукова нахлува в салон за красота, конкурентен на нейния. Докато една от фризьорките обслужва клиентка, тя грабва нагорещената маша и започва да я налага с нея, с викове „Защо ми открадна мъжа, ма!“

 Колежки на малтретираната фризьорка, както и клиентки на салона за красота опитали да озаптят побеснялата коафьорка. В резултат на това блондинката помляла всички с ритници и юмруци.

 „Беше страшно! Тази вдигна с нечовешка сила един от фризьорските столове и го запрати по маникюристката.

Две от клиентките ни пострадаха доста — едната е със счупена ръка, другата — с посинено лице и с охлузвания. Вили Боршукова изрита с каратистки шут в гърдите 58-годишна дама, наша колежка, която при падането, се потроши и постъпи за лечение във Военна болница“, разказват потърпевши.

Десетина минути след кървавия екшън полицаи арестуват блондинката, която е задържана за няколко часа. След жалби на три от потърпевшите е заведено следствие за хулиганство и заплаха за убийство.

 Според пребитите коафьорки Боршукова има психични проблеми и трябва да бъде въдворена в лудница. В модните среди разкриват, че перукерката на Васил Найденов и Боби Михайлов преживява изключително тежко развода си.

Преди около месец и половина съпругът й я зарязал, заради по-млада блондинка. Вили обаче си наумила, че е съпругът й кръшка с фризьорка от съседния салон и я нападнала, нанасяйки щети за 15 000 лева, пише „Всеки ден“.

hotarena.net

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.