Начало » Любопитно

Българинът Драгомир Мънзов може да бъде новият китарист на “Уайтснейк”

Публикувано от:  на април 14, 2013 Един коментар

Image_1917792_126Драгомир Мънзов е българският китарист, който има шанса да стане част от легендарната банда “Уайтснейк”. В преследване на 20-годишна мечта музикантът, свирил с “Конкурент”, “Хазарт” и “Обратен ефект”, получава покана да се яви на кастинг, с който се търси нов член на групата. Първата дата за прослушването през февруари е отложена и Драгомир очаква новата.

Whitesnake са харесали наш китарист за кастинга, който ще организират в Цюрих. Драгомир Мънзов привлякъл интереса на музикантите, след като чрез румънски промоутър им изпратил свои записи. Кастингът за китаристи на Whitesnake ще се проведе този месец, но Драгомир все още не е сигурен дали ще замине. Но все пак родният музикант е крайно поласкан от факта, че е забелязан между многобройните фенове, които мечтаят дори само да се докоснат до легендите.
Мънзов, чийто артистичен псевдоним е ДрагоМир, е свирил в много популярни български банди, но в момента е решил да стартира солова кариера. Освен като китарист, той се е изявявал и като композитор в банди като “Конкурент” и “Хазарт”. Безспорният хит “Дай ми време” на “Конкурент”, който се разпознава и от малките деца, е по негова музика. От 2005 до 2012 година ДрагоМир е китарист в група “Обратен ефект”. Сред самостоятелните му проекти е издаденият китарен инструментален албум “Забранен”.
В момента ДрагоМир подготвя нов солов проект, който ще съдържа парчета по негови композиции и текстове и в негово изпълнение. Сега работи върху песента “Така зимуват раците”. Той е автор на музиката и текста, а аранжиментът е съвместно дело с Емо Бояджиев.

Стандарт

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Един отговор за “Българинът Драгомир Мънзов може да бъде новият китарист на “Уайтснейк””

  1. петър says on: 14 април 2013 at 16:25

    стискаме палци,драго.ще успееш.рок завинаги

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.