Начало » Новини

Петима ранени в зверска катастрофа край Кресненското дефиле

Публикувано от:  на юли 6, 2013Няма коментари

линейка

Тежка катастрофа с петима ранени временно затрудни движението по главен път Е 79 в Кресненското дефиле тази сутрин. Движението в района на големия тунел е пренасочено по обходен маршрут път до самия тунел и се регулира от органите на „Пътна полиция“. Инцидентът е станал около 8.00 часа тази сутрин, когато при навлизане в тунела лек автомобил се удря странично в друг, след което продължава напред и се блъска в джип. След втория удар колата се завърта, удря се в десния бордюр, губи едното предно ляво колело, след което навлиза в насрещната лента. Тогава била ударена от насрещно движещ се автомобил.

От предизвикалия катастрофата автомобил са извадени петима души, които с три линейки на филиалите в Симитли, Кресна и Благоевград са транспортирани до болница. На този етап състоянието им е неизвестно, но двете момичета са извадени в тежко състояние от силно смачкания автомобил, все още няма информация дали ще оживеят.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 24 тежки катастрофи. Един е загинал, а 26 са ранени – от тях с опасност за живота са четирима, съобщиха от полицията. В района на София са станали 102 леки и седем тежки пътнотранспортни произшествия. Седем са ранените, един от тях е с опасност за живота.

Пътищата в страна са проходими, а пътните настилки са предимно сухи, съобщават от СБА. На магистрала „Струма” заради изграждането на пътен участък при Марикостиново – Кулата е забранено преминаването на моторни превозни средства и има обходни маршрути.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.