Начало » Любопитно

Бижутата на Thomas Sabo пролет/лято 2013

Публикувано от:  на юли 4, 2013 Няма коментари

thomas-sabo

Модната къща на THOMAS SABO се занимава  с иновативен и модерен дизайн. Седалището на модната къща се намира в Lauf an der Pegnitz Германия и по точно северна Германия. Самата компания е основана от Томас Сабо през 1984-та година и е ангажирала повече от 380 професионални дизайнери намиращи се в Германия и повече от 1300 служителя в целият свят. Модната къща е разпространена вече и на 5-те континента, в повече от 60 страни, като спокойно можем да я наречем интернационална марка.

Компанията притежава около 126 самостоятелни магазина и се помещава в повече от 100 мола. Някои от техните най-известни магазини се намират в Берлин, Стокхолм, Лос Анджелис, Париж, Хонг Конг, Токио, Сидни, Торонто и други.

Глобално погледната марката THOMAS SABO сис сътрудничи с повече от 3000 бижутера и бижутерски магазина, като обхваща почтив сички големи летища и дестинации.

Бижутата на Thomas Sabo

Марката предлага бижута, висулки, часовници с уникален дизайн които вече наброяват над 500 модела сребърни висулки, които са и едни от най-популярните продукти които се предлагат. Тези висулки принадлежат към колекцията на Сабо стартирала през Февруари месец 2006-та година наречена THOMAS SABO Charm Club.

За Пролет/Лято 2013-та, THOMAS SABO представи своята нова линия  925 Sterling, която включва сребърни бижута с позлата от 18 каратово жълто злато и 18 каратово розово златно покритие или така нареченото ‘Златно Сребро’. Колекциите дотук са перфектно хармонизирани от гледна точка на вдъхновение и дизайн. Креативен директор на компанията заедно с Томас Сабо е и Сузан Кьолбли, която води марката само напред със своят дизайн който не може да бъде сбъркан.

Ако вие сте тръгнали на лов за бижута препоръчвам ви да да обърнете внимание на марката, защото моделите които са представени чрез различните колекции са наистина зашеметяващи и определено би се водило загуба за вас да не прегледате поне малка част от моделите.

За сега на българският пазар оспях да открия само следният магазин с бижута на Thomas Sabo който предлага доста от отбраните модели на марката. Ако искате да видите пълният списък с продуктите можете да постетите сайта на Thomas Sabo.

Автор: Иван Иванов


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.