Начало » Спорт

От ЦСКА пак подлудиха феновете: Стоичков отново е собственик на клуба!

Публикувано от:  на юни 26, 2013Няма коментари

От ЦСКА пак подлудиха феновете: Стоичков отново е собственик на клуба!От ЦСКА отново си смениха позицията и пак подлудиха феновете: Стоичков отново е собственик на клуба!

Единият от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че в рамките на следващата седмица „Христо Стоичков ще получи всички акции на клуба с нулево задължение“. Вместо очакваната пресконференция на Камата, пред журналистите на стадион „Българска армия“ застана Димитър Борисов.

„Другата седмица Христо Стоичков получава акциите на ЦСКА с нулево задължение и той става собственик на клуба. И аз не мога да го обясня точно как ще стане. Другата седмица, като получи нулеви задължения, ние ще се оттеглим. Тук вече Христо Стоичков ще решава кой ще влезе в клуба“, заяви Димитър Борисов.

Настоящият собственик на „червените“ не успя да внесе повече яснота относно сделката, но даде да се разбере, че тимът остава в А група.

„Стоичков става собственик на ЦСКА. Аз не съм юрист, не мога да ви обясня повече. Ние говорим за А група, а не за други групи. Това е което се разбрахме. В момента започват да се изплащат заплатите на футболистите“, добави Борисов.

„Христо Стоичков получава акции с нулево задължение. Не искам да коментирам ситуацията с Гриша Ганчев. След вторник, когато Христо Стоичков стане собственик на ЦСКА, мен ме няма в цялата схема“, завърши видимо доволният Димитър Борисов.

gong.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.