Начало » Любопитно

Уникално! Японски танцьор взриви шоуто за таланти в САЩ (видео)

Публикувано от:  на юни 26, 2013Няма коментари

kenichi38-годишният самоук японски танцьор Кеничи Ебина взриви шоуто за таланти в САЩ и спря дъха на публиката и журито в „Америка търси талант”. Кеничи изпълни невероятен танц под звуците на специални ефекти в стил робот “танц-Иш”  от филма “Матрицата”  и накара цялата зала да стане на крака. Още с излизането си на сцената японският танцьор Кеничи Ебина показа няколко стъпки, а представителите на журито го погледнаха с недоверие. Само няколко секунди след това обаче Кеничи направи нещо уникално – главата му „падна”, а публиката не можа да скрие възхищението си от този номер. Последва още цяла серия от номера, доказващи, че за него законите на физиката не важат.

Хайди Клум, която е един от членовете на журито заяви,че не е виждала подобно нещо, а канадският колмик Хауи Мандел заяви, че това е най-добрият танц, който някога е виждал изобщо в историята на шоута.

Клипът с танца на японският танцьор Кеничи Ебина, който взриви шоуто за таланти в САЩ – „Америка търси талант” е гледан над 1,6 милиона пъти тази седмица.

Вижте го и вие:


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.