Начало » Любопитно

Шокиращо! Измамена съпруга хвърли любовницата на мъжа си в пропаст (ВИДЕО)

Публикувано от:  на юни 21, 2013 Няма коментари

20130621.kihgfnrbkzЖителка на Пери спипа съпруга си с млада приятелка и реши със свои собствени сили да се разправи със съперницата си, хвърляйки я в пропаст. Перуанката Лисет Лупо Мамани със своя пример доказа колко е опасно да си имаш работа с измамена жена.
Лисет изпада в ярост, когато случайно вижда мъжа си в обятията на любовницата му 25-годишната Сандра Бруно Моралес, и решава собственоръчно да се разправи с младата съперница. Изплашеният мъж предпочита да избяга от неудобния разговор с жена си и го удря на бяг, оставяйки своите дами на сърцето да изяснят своите отношения. Без да се замисля, майката на четири деца се нахвърля на другата жена и я хваща за косите.

Камера за наблюдение запечатва момента, в който Лисет поваля на земята Сандра, започва да я влачи към ръба на пропастта и я хвърля от шестметрова височина.

Раненото момиче успява да се измъкне от ямата и да отиде до най-близката болница. По думите на лекарите в резултат на падането Моралес е получила сериозни травми. Едва няколко дни след инцидента Лисет признава, че „малко е попрекалила“ и съжалява за стореното. „Само я хванах за косите. Тя падна в пропастта не по моя вина. Да, може би методът беше жесток, но аз направих това, което трябваше“, каза тя.

След инцидента Мамани подаде документи за развод.

© blitz.bg

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.