Начало » Спорт

И това доживяхме: Футболист извади пистолет на български мач!

Публикувано от:  на май 27, 2013 Няма коментари

20130527.ewjkhyjsfgКакво ли не се случва в аматьорския ни футбол. Доживяхме и момент, в който футболист вади пистолет и започва да заплашва противниковите играчи! Очевидци алармираха пред БЛИЦ за инцидента, който се е разиграл вчера.

Играч на Локомотив 101 притичал от терена до съблекалнята, след което се върнал с пистолет в ръка и започнал да го размахва, плашейки футболистите на Сокол (Негован). Всички се шокирали. Това е станало в 80-ата минута на двубоя между двата отбора, който се е провел на игрището в столичния квартал “Бенковски”.

Двубоят е прекратен в 80-ата минута, когато двата отбора са се сбили и са направили страхотно меле. Никой от публиката и служебните лица не разбра каква всъщност е точната причина за боя.

До този момент срещата протичала нормално. Двата отбора са се държали изключително коректно и приятелски един към друг и не е имало предпоставка да се стигне до екшън и грозни сцени.

Благодарение на намесата от публиката, която е разтървала отборите, не се е стигнало до по-сериозен инцидент. Любопитното е, че никой не е имал претенции към съдиите в този двубой. Младият рефер Кристиян Янев успял адекватно да се справи и овладее ситуацията с помощта на неговите по-опитни помощници Петър Симов и Димитър Влъчков. Делегатът на БФС Илиян Младенов също си е свършил професионално работата и е описал цялата ситуация.

Очаква се още днес Зоналният съвет към БФС да се събере и наложи сериозна санкция след случилото се. Най-вероятно Локомотив 101 ще бъде изваден от “Б” регионална софийска група.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.