Начало » Новини

Потресаващ опит за самоубийство с циркуляр в София

Публикувано от:  на май 21, 2013 Няма коментари

линейкаУжасяващ инцидент, за който се предполага, че е опит за самоубийство, е станал днес в работилница в столичния квартал Подуене. Сравнително млад мъж, както работел на циркуляр, оставил свистящият назъбен диск да отреже ръцете му над китките и се е захлупил по лице върху режещата част на машината. Сигнал за инцидента не е подаван до Спешна помощ, защото пострадалият бил откаран с частен автомобил в болница “Царица Йоана” – ИСУЛ, като майка му носела в плик отрязаните ръце.

Хирурзи от болничното заведение се опитват да зашият откъснатите от режещата машина крайници. Лекари от ИСУЛ потвърдиха, че в тяхната болница има такъв пациент и разказаха, че все още не е приключила операцията. Сложната интервенция се извършва вече няколко часа. Предстои операция в лицево-челюстна хирургия и на обезобразеното му лице. По неофициална информация пострадалият се е опитал да сложи край на живота си по този ужасяващ начин.

Междувременно се разбра, че е починала 37-годишната жена, която се хвърли днес следобед от моста “Чавдар” и бе откарана в ИЦУЛ. В дамската й чанта била открита визитка на столична психиатърка, което сочело, че С.С. е имала тежът депресивен период в живота си.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.