Начало » Новини

Опит за атентат срещу шефа на ДАНС?

Публикувано от:  на април 11, 2013Няма коментари

Константин КазаковВероятно е извършен опит за атентат срещу шефа на ДАНС. За това информира БЛИЦ.  Рано тази сутрин новинарската агенция е съобщила за катастрофа на столичния бул. „България“ – малко преди Моста на влюбените. В сблъсъка участвали два автомобила и един джип. Най-тежкото последствие според първоначално оповестените данни е образувалото се огромно задръстване в т.нар. час пик.

Ексклузивните репортери на БЛИЦ обаче се свързаха с отлично информирани източници, които направиха шокиращо разкритие – службите разследват опит за атентат срещу шефа на ДАНС Константин Казаков!

Какво се е случило извън официозната информация?

Малко преди 7 часа тази сутрин кола на родното ФБР вози по бул. „България“ Константин Казаков. Заедно с него в автомобила е единствено неговият шофьор. Внезапно, приближавайки Моста на вклюбените, те са засечени от бял джип „Ланд Ровър“. Мощната машина блъска с всичка сила колата на шефа на ДАНС, предизвиквайки катастрофа. Пътуващите в джипа се прехвърлят от следващата ги отзад кола и изчезват в неизвестна посока. На място веднага пристигат няколко служители на ДАНС, които набързо отвеждат ударената кола на Казаков.

При направената проверка се установява, че джипът е откраднат непосредствено преди катастрофата. Самата тя пък все още не е оповестена официално от МВР, тъй като на място не е имало екип на КАТ.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.