Начало » Новини

Посещението на Бойко Борисов във Враца е постановка на ГЕРБ

Публикувано от:  на юли 29, 2020Няма коментари

Оказва се, че посещението на Бойко Борисов във Враца е постановка на ГЕРБ. Всичко това може да се разбере от видеорепортажа на телевизия Враца.

ТВ Враца показа в своя профил в Ютуб репортаж от посещението на премиера Бойко Борисов в град Враца. От репортажа се оказва, че представеното в националните медии „възторжено посрещане” на премиера Бойко Борисов във Враца е грижливо режисирана постановка, която организирана от ГЕРБ.

Бойко Борисов във Враца

Бойко Борисов във Враца

 

Припомняме, че Бойко Борисов на 28.07.2020 г. бе на посещение във Враца, за да открие нов немски завод. (А колко „нов” е завода преценете сами, след като завода работи на пълни обороти вече месец.).

От видеото може да забележете, че партийната централа на ГЕРБ организира възторженото посещение на премиера Бойко Борисов във Враца. Всичко е грижливо режисирана постановка, организирана от ГЕРБ.

На края на репортажа не може да не се запитаме: До там ли стигна премиерът на България Бойко Борисов, да се прави, че открива завод, който работи пълноценно вече от месец? И не стига това, ами и той заедно с централата на ГЕРБ да правят постановка с неговото посещение?

 


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.