Начало » Новини

Битката започва от Родопите, Турция искала автономия на Кърджали

Публикувано от:  на декември 29, 2015 Няма коментари

Битката започва от Родопите, Турция искала автономия на Кърджали

Битката започва от Родопите, Турция искала автономия на Кърджали

Битката започва от Родопите, Турция искала автономия на Кърджали, и това е само началото, след което и други области от България ще бъдат присъединени. Статия с това заглавие е публикувана в столичен седмичник, съобщава Блиц.бг.

В материала и на двете медии се спряга Хюсеин Хафъзов, който би трябвало да оглави автономията.

Ислямистка Турция еднозначно застава зад Лютви Местан и освен логистично помага сериозно и финансово, за да държи в напрежение цели области от България, пише столичен седмичник. Първата цел на турските ислямисти е създаването на автономен вилает Кърджали, който да се отцепи от България, допълва изданието.

Масово за валия или паша на вилаета мюсюлманите от региона посочват Хюсеин Хафъзов. Скандалният депутат, който до скоро громеше противниците на неоосманизма от парламентарната трибуна като депутат от ДПС, е смятан за естествения водач на всички радикални сили, които са започнали свещената битка за връщането на част от българските земи в границите на великата империя.

39-годишният бургазлия е сочен за най-последователния привърженик на турския национализъм и като топлата връзка между турското правителство и ислямистките фондации, които развиват дейност в България.

Хафъзов е на синджир в турските служби и съвсем не е случайно, че заедно с депутатите Айдоан Али и Шабанали Ахмед се отцепи от групата на ДПС и се присъедини към Лютви Местан. Към четиримата парламентаристи се очакват поне още трима души да се обявят срещу проруския курс на Ахмед Доган и неговото обкръжение.

Местан и останалите са четвъртата колона на турския президент Ердоган и на премиера Давутоглу в България. На тях се залага да изпълнят задачата по отцепването на територията на България.

Нашите служби вече работели по сигнали за подобна мащабна пропаганда, целяща катализиране на етническо напрежение, размирици и използване на бъркотията, за да се откъснат парчета от България. Освен в Кърджалийско емисарите работили в Шуменско, Разградско и Търговищко, пише още седмичното издание.

Какво ще се случи, дали плановете ще се осъществят… за сега не знаем, нямаме отговор на тези въпроси, но от Днес-24.ком се надяваме всичко това да не е истина, службите в България да си свършат работата и проблемите да се решат благоприятно за страната ни. И разбира се – виновните да получат своет наказание за техните намерения и действия.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.