Начало » Лайфстайл

Приятелката на Мик Джагър се е обесила от срам, че дължала милиони

Публикувано от:  на март 18, 2014 Няма коментари

Мик Джагър и дизайнерката Лорън Скот

Лорън Скот бе открита обесена на дръжка на врата в апартамента си в Манхатън в понеделник сутринта. Междувременно стана известно, че Скот се е срамувала заради потъващия си бизнес, който дължи близо 6 милиона долара на кредитори, разкри „Мейл он Лайн“.Говорител на Мик Джагър съобщи, че рок певецът, който в момента е на турне в Австралия, е „тотално шокиран и съкрушен“ от смъртта на своята приятелка. Попитан, дали двамата са били все още двойка по време на самоубийството, говорителят на Джагър е отговорил „Разбира се“.

49-годишната дизайнерка бе намерена от свои асистент да виси обесена с шала си на дръжка на врата. Резултатите от аутопсията все още не са обявени, но следствието предполага, че в смъртта няма намеса на трета страна.

Шокиращото самоубийство дойде, след като поразителната стилистка бе принудена да отмени в последната минута участието си в Седмицата на модата в Лондон през януари. Тогава Скот обясни решението си с платове, пристигнали твърде късно, за да може тоалетите й да бъдат ушити навреме за шоуто.

Сега стана ясно, че високата брюнетка, която винаги е отказвала финансова помощ от своя богат интимен приятел, е изпитвала остър недостиг на парични средства. Според последния отчет за нейния бизнес, датиращ от октомври 2013 г., компанията на Скот LS Fashion LTD е имала дефицит от 5 899 548 долара, като дизайнерката е дължала на кредитори 7.64 милиона долара.

Също стана известно, че през последните години дългът на компанията й се е увеличавал двойно с всяка изминала година – през 2009 г. той е възлизал на 2,12 милиона долара, а през 2010 размерът му вече е бил над 3 милиона долара.

Източник, близък до покойната потвърди, че именно финансовите проблеми, които преследвали компанията на Скот от 2006 г. насам, са причината дизайнерката да отмени участието си в модното шоу.

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.