Начало » Свят

Мистерията с Боинга стигна до версия и за самоубийство

Публикувано от:  на март 16, 2014Няма коментари

боинг 737Малайзийската полиция претърси домовете на двамата пилоти на самолета, който изчезна преди 8 дни, тъй като се предполага, че може да носят отговорност за отклоняването му. За момента полицията не изключва нито една версия за възможната мотивация, като сред тях включително са тероризъм, самоубийство или пиратство, съобщи кореспондентът на Би Би Си в Куала Лумпур.Проучват се семейният им живот и психическото им състояние. В събота властите съобщиха, че самолетът е бил умишлено отклонен от маршрута, като са спрени комуникационните му системи. След изчезването му от цивилните радари той е летял 7 часа в друга посока, показват данни от сателитите.

Главният пилот работи за Малайзийските авиолинии от 30 години и е имал голям опит. Вторият пилот се е млад и се съобщава, че е обмислял да се жени. Полицията обаче отказва други подробности.

Междувременно Индия обяви, че прекратява издирването на останки край Бенгалския залив. Делхи съобщи, че прави това по молба от Малайзия. Властите в страната също спряха с търсенето на останки по редовното трасе на самолета и се проучва, в коя посока той е продължил движението си.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.