Начало » Лайфстайл

Съседка на изнасилвача Георги Симов: Изкараха с линейка окървавено момиче от дома му

Публикувано от:  на март 15, 2014 Няма коментари

Георги СимовСлед поредното изнасилване на 33-годишния Георги Симов линейка е прибрала жертвата от дома му. Това разкри негова съседка в предаването “Жените говорят” по ТV7. В студиото стана ясно също, че Георги имал мераци към непълнолетни момичета. Жената разказа пред камерите, че момичето е било в кръв, качено е в колата на “Бърза помощ” и откарано в болнично заведение. Самият Георги пък бил целият изподран. На мястото имало и полицаи, които отвели с патрулка Симов.

Майката на Георги – специалистът по вътрешни болести д-р Нели Атанасова от МБАЛ „Черноморска”, призна, че след поредното изнасилване на Бъдни вечер, синът й е плакал много.  Изнасилвачът проронил сълзи и когато се гаврил с момиче в Ямбол преди две години.

“Пенсионер съм,  не съм на работа от две години. Георги не е проявявал агресия към жени. Много пъти съм говорила с него, но явно тук трябва лечение, а не разговори. Той е много умен, а промените при него са в емоционалната сфера. През 2012 г., когато беше задържан в Ямбол той много плака. Ходих на Нова година да го видя, но не ми разрешиха, чух го по телефона. Но много плака, изключително много плака”, разказа още д-р Атанасова. По думите й синът й не разполага с пари, а скъпите вещи, с които позирал за снимките си във Фейсбук, е взел от приятел. “Не е живял в добра материална среда, той е безработен, аз съм пенсионерка. Показването на скъпи вещи, часовници явно е някаква психотична продукция. Георги има брат от втория брак на баща му, зъболекар е и е много добро момче”, подчерта още майката на Симов. Тя признава, че е осъзнала, че Георги страда от психично заболяване преди два месеца. “До тогава си мислех, че състоянието му е периодично и е повлияно от употребата на алкохол”, обясни още д-р Атанасова.

Срещу Георги Симов има образувани три досъдебни производства за изнасилване. Първото е от 2012 г. , второто от края 2013 г., а третото от 2014 г. През февруари е направил неуспешен опит за изнасилване. Георги избирал девойките в дискотеката.

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 Днес-24 часа новини. Всички права запазени.
При използване на информация от сайта е задължително позоваването на dnes-24.com и слагане на хиперлинк към оригинала.
poshtaтел: 0878/728-277