Начало » Лайфстайл

ИВАЙЛА НАМЕРИ ЛЮБОВТА! ЗАБИ БОРЧЕ!!

Публикувано от:  на март 14, 2014Няма коментари

Ивайла БакаловаИвайла Бакалова намери любовта на най-неочакваното за нея място – в Базата на Къртицата.

 Миската все повече се задява с ММА боеца Георги Стоянов, който открито показва чувствата си към смуглата красавица, видя HotArena.net.

 От закачки и майтапчийски подмятания отношенията между Георги и Ивайла стават все по-дълбоки от ден на ден и това не остава незабелязано от зрителите.

 Двамата все по-често се усамотяват, за да си говорят и изобщо не крият, че им е приятно да прекарват времето си заедно. В един от разговорите си Ивайла и Георги дори се издадоха, че се познават и в реалния живот, отпреди влизането си в шоуто. Вече дори се появиха слухове, че между бившата Мис и ММА боеца се зараждат чувства, различни от приятелските. Още в първите им дни в „Къртицата“ пък Георги обясни на Ивайла, че й се възхищава и че обича да си говори с нея.

 „Ивайла отчаяно мечтае да си намери стабилен мъж, който да е до нея постоянно”, разказват запознати. Не е ясно обаче дали и до колко може да разчита на едно борче, категорични са още близките на Бакалова. Въпреки това било ясно, че между Бакалова и Георги чувствата тепърва ще разцъфнат, писа Всеки ден.

Источник: hotarena.net

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.