Начало » Любопитно

Сватбата на Жоро Илиев храни гърла за година напред (вижте как се хвърлят пачки като конфети)

Публикувано от:  на март 10, 2014Няма коментари

сватба жоро илиевЛицата, които са забавлявали присъстващите на сватбата на Мая и Жоро Илиеви, са прибрали бакшиши – десеторно по-големи от тогавашните им месечните заплати.

 Вместо конфети, салфетки и балони, във въздуха са хвърчали пачките на Главния, брат му и другите видни босове от далечната 1994 година. Част от известните, които са се грижили за доброто настроението на гостите, са били Шкумбата, Камен Воденичаров, Август Попов и др., видя HotArena.net.

 Видимо е, че братът на младоженеца се е забавлявал много повече. Васил Илиев не подгъва крак нито за миг – танцува, обикаля и хвърля банкноти по оркестъра, певците и актьорите.

 Бе разнищен още един мит – че именно Слави Трифонов е пял на ушенце на Жоро и брат му. Шоуменът е бил близък на Илиеви, но се оказва, че не е присъствал на пищното им тържество.

 За разлика от този лъжлив слух, друг се оказва верен, който не бе споменат в предаването на Николета – щастливото събитие е било по подобие на сватбата във филма „Кръстника“. Не случайно една от песните, които зазвучава в щастливия ден на Мая и Георги, е Parla Piu Piano.

 Следващата седмица в „Поверително“ ще бъде показано какви подаръци са получили Георги и Мая, както и края на тържеството.

 

Източник: hotarena.net


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.