Начало » Спорт

Шоу между Гришо и Джокович!

Публикувано от:  на март 10, 2014Няма коментари

Григор Димитров и Новак ДжоковичГригор Димитров и Новак Джокович за пореден път доказаха, че са не само сред най-добрите тенисисти в света, но и са големи шоумени. Сърбинът се появи на пресконференцията на Гришо след победата му над Робин Хаасе във втория кръг на Индиан Уелс и изненада всички.
“Моят приятел Григор е най-добре изглеждащият тенисист. Не е нужно да разговаряте прекалено много за тенис“, заяви сърбинът и сам започна да взима интервю от Димитров, с което предизвика фурор в залата.
“Ти постигна големи успехи през този сезон, но нека поговорим за външния ти вид”, обяви Ноле, а след това започна да разпитва за бонбоните, които произвежда приятелката на Гришо Мария Шарапова.
“Мога ли да ти задам въпрос? Кой ти е любимият бонбон “Шугарпова?”, поинтересува се Джокович, хвърляйки в тъч нашето момче.
„Леко киселият (Flirty Sour)”, отговори с усмивка изненаданият Григор Димитров.
“Джокович е страхотен човек и извън корта. Имаме невероятна връзка, а и говорим доста сходни езици. Напоследък водихме доста битки и се надявам да имаме още много занапред. Той е наистина доказан тенисист”, добави Димитров.
Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.