Начало » Лайфстайл

Доказаха, че Майкъл Джексън има незаконен син. Или пък не?

Публикувано от:  на март 8, 2014 Няма коментари

Доказаха, че Майкъл Джексън има незаконен син. Или пък не?Резултати от ДНК тест показаха, че певецът Брандън Хауърд, наричан “превъплъщението на Майкъл Джексън” заради приликата с покойния Крал на попа, е негов незаконен син, пише TMZ.

След направен ДНК тест, сравнен със зъбните протези на Джако, става ясно, че двамата имат 99.9 процента съвместимост.

Въпреки възможността да е син на покойния Джексън, Брандън Хауърд се разграничи от всички опити да докаже, че е негово дете.

“Искам близките, приятелите и почитателите ми да знаят, че не съм позволявал подобно нещо, нито съм се свързвал с TMZ или други сайтове, разпространяващи тази история. Съгласих се да дам ДНК проба за изследване за документален филм и не съм очаквал, че резултатите ще бъдат използвани по подобен начин”, се казва във видео обръщение, направено от Би Хауърд.

Неназовани източни разкриват за сайта TMZ, че Брандън Хауърд е син на соул певицата Мики Хауърд, която е концертирала с Майкъл Джексън в началото на 80-те години на миналия век.

Сайтът е направил собствено разследва и безспорно доказва, че т. нар. резултати от ДНК-теста са фалшиви. Логото на лабораторията е копирано от филма “Теминатор: Спасението”.

“Както вече писахме, д-р Джоузеф Гордън представи ДНК-тест, според който певецът Би Хауърд е 99,9 процента син на Майкъл Джексън. TMZ получени снимка на теста от доктора, публикуван на бланка от лаборатория в Ирландия. Търсихме навсякъде, но така и не успяхме да открием такава лаборатория. Просто търсене в Google изважда куп куп примерни документи с подобен вид”, пишат от TMZ.

Каквато и да е истината, очевидно е, че Брандън Хауърд видимо прилича на Майкъл Джексън, говори като него и се държи като него.

Източник: cross.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.