Начало » Лайфстайл

Слави изчезна с Мартина и заряза шоуто

Публикувано от:  на март 7, 2014 Няма коментари

Слави Трифонов

Слави Трифонов си взе отпуска по ние от време и от миналия петък не се е вясвал в шоуто си. Вместо него на стола на водещия в последните два дни се редуват сценаристите му, а в понеделник на националния празник предаването бе излъчено на запис. Дългия е изчезнал, без да предупреди никого от екипа си и колегите му го чакали в събота в Свищов на първия концерт на Крисия и Симона, но така и не се появил. Чак на другия ден звъннал да съобщи, че е заминал и няма да го има няколко дни, включително за изявата на ангелогласните деца в Разград на 3 март.

 Не си направил обаче труда да обясни къде е и никой от подчинените му не знае дестинацията на ваканцията. Че е отпътувал за някое екзотично място обаче станало ясно заради факта, че е в компанията на любимата си Мартина Огнянова. Танцьорката от балет „Магаданс” също не се появила на работа след почивните дни и след като миналата седмица шашна зрителите с екстравагантната си прическа на плитки, сега явно я показва из някой тузарски курорт.

 „Шефа не обича да казва кога и къде ще пътува, защото се притеснява, че папараците постоянно го следят и щракат с Мартина. Където и да отиде, се намира някой да го снима и не може дори за ден да се усамоти дори на хиляди километри от България. Преди споделяше поне къде ходи, но вече и това не казва. Сигурно е на някое топло място, защото Мартина си пада по екзотичните плажове и пак е решил да я глези”, обясняват хората на Дългия.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.