Начало » Лайфстайл

Невероятно! Внучката на Лили ще конкурира Крисия по Нова тв

Публикувано от:  на февруари 27, 2014 Няма коментари

Невероятно! Внучката на Лили ще конкурира Крисия по Нова твВнучката на естрадната прима Лили Иванова ще е сензацията на предаването „Големите надежди” по Нова телевизия, която ще конкурира звездата на Слави Трифонов Крисия Тодорова. Разградското дете-чудо ще се представи за сефте днес в предаването на Дългия в компанията на г-н Андреев, но само след няколко дни ще има доста по-сериозно предизвикателство – да мине по рейтинг наследницата на Лили Иванова – Йоана.

Момиченцето, което е внучка на сестрата на Лили Магда от по-малката й дъщеря Мария, се е явило на кастинг в предаването „Големите надежди” и дори е одобрено да продължи във втори кръг, научи сензационно „ПИК”. Детето и майка му опитвали да крият от екипа на шоуто за млади музикални таланти връзката си с естрадната прима, но малката певица се представила с песен на Лили, а после се изпуснала пред няколко от останалите хлапета и така невероятната новина вече се е разчула сред екипа.

„Маги Халваджиян засега се прави на ощипан и въобще не коментира темата, а и не искаме детето и майката да се изплашат и да се откажат, защото има риск да се превърнат в сензация и ги нападнат медиите. Те се крият от публичност от години и е ясно, че не им трябва излишна слава. За това никой повече не ги разпитва и не коментира явно горещата клюка”, обясняват от екипа на „Големите надежди”. Всички са получили инструкции да си мълчат за голямата сензация в шоуто, докато не стане наистина ясно дали въпросната Йоана наистина е именно внучката на Лили, на която тя завеща милионите си още след раждането й, и дал ще продължи участието си.

Според екипа, който я одобрил за участие, тя наистина пеела добре и имала талант, който вероятно е наследила от именитата сестра на баба си. Въпреки това продължаването й в предаването било под въпрос, защото тя още нямала навършени 7 години, каквото е изискването на регламента. Щяла да ги направи чак на 24 април, когато имала рожден ден заедно с популярната си баба Лили Иванова.

Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.