Начало » Любопитно

Вижте сватбения танц на майка и син, който завладя света (уникално видео)

Публикувано от:  на февруари 24, 2014Няма коментари

сватбения танц на майка и синОставете всичко на майката, която има танцово студио, и на сина, който измисля хореографията на един от най-епичните сватбени танци, който някога сте виждали.

 След откритата церемония сватбеното тържество се премества на закрито. Младоженецът Блейк и майка му Кати са в центъра на сцената за традиционния танц на майка и син. Двамата започват с бавен валс, олюлявайки се на баладата „Unforgettable”. След около минута музиката спира. Блейк и Кати се оглеждат изненадано, но само след малко „I want you back” на Jackson 5’s удря високоговорителите и дуото веднага прилага отлично репетирани движения. На третата минута се включва и “Can’t touch this” и “Party rock anthem”.

  Двамата „организатори” на нестандартния танц споделят, че са решили да го направят по този начин седмици преди голямото събитие. Въпреки забързаното ежедневие около сватбата, Кати и най-големият й син намират време всяка неделя следобед, за да се съберат и да го планират.

 Всички гости на сватбата се радват и аплодират шумно танцувалната двойка. В края на видеото се чува как един мъж крещи „Уау” няколко пъти. Това е Арън Търнър – финалист в десетия сезон на „So you think you can dance.”

 Видеото, качено в youtube има почти 2 милиона гледания. Ето го и него:

 

 

 Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.