Начало » Лайфстайл

Уникално изпълнение! Крисия разплака Слави и Ку-ку бенд на финала! (СНИМКИ и Видео)

Публикувано от:  на февруари 22, 2014 Няма коментари

крисияС изключително емоционално изпълнение се представи на финала Крисия Тодорова. Победителката от конкурса на Слави Трифонов, разплака водещия и публиката с „Една българска роза“, видя HotArena.net.

 Малката чаровница грабна първото място след тежка надпревара със Симона и Гергана. И трите момичета бяха наистина уникални, но изпълнението на Крисия трогна до сълзиСлави и екипа му.

 Дългият през цялото време бе много емоционален и бурно аплодираше изпълнението й. След края на песента й, публиката и Ку-ку бенд станаха на крака, с което негласно издадоха коя е тяхната победителка, пише kliuki.net

 Дори сценаристите Филип Станев и Иво Сиромахов споделиха с усмивка, че това е било едно изключително изпълнение. „Тя е като слънце! Като се усмихне и целия свят грее“, сподели развълнуваният Филип Станев.

Слави и Иво Сиромахов също бяха запленени от гласа и таланта на малката Крисия. „Заради деца като Крисия, никога повече няма да се срамувам да кажа, че съм българин“, заяви още един от сценаристите. И призна, че това изпълнение е било наистина изключително.

Малко по-късно бендът реши с мнозинство да даде короната на Крисия. А зрителите са категорични, че победата й е била напълно заслужена.

hotarena.net

 

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.