Начало » Любопитно

Истинската любов съществува! Тази красива история разтопи милиони сърца, не я пропускайте! (Видео)

Публикувано от:  на февруари 22, 2014Няма коментари

Келси и Лари

Келси и Лари

Лесно е да обичаш някого, когато той е съвършен. Но истинската любов си проличава тогава, когато видиш всички недостатъци, тъмни страни и предизвикателства у другия и ги обикнеш. Историята, която разказва видеото по-долу, е историята на точно такава любов…

Келси и Лари са влюбени един в друг още от гимназията. Нещо повече – те са и най-добри приятели. По всичко личи, че двамата са предопределени един за друг и наистина – Лари решава да поиска ръката на любимата си. Същата нощ обаче животът на двамата влюбени се променя завинаги.

Лари е блъснат от пиян шофьор и едва не умира. Той прекарва дълго време в кома и когато се събужда, става ясно, че битката да има той отново нормален живот едва сега започва. Въпреки усилията на всички, той остава парализиран, но това по никакъв начин не променя любовта на Келси към него.

През цялото време тя е неотлъчно до своя любим, а той никога не забравя намерението, което е имал малко преди да бъде блъснат. И така… След повече от 3 години Лари най-накрая предлага брак на Келси. Какво се случва след това, вижде в клипчето:

Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.