Начало » Любопитно

Астролог: Трудна седмица с мощен напрегнат аспект. Вижте благоприятните дни за тази седмица

Публикувано от:  на февруари 17, 2014Няма коментари

Астролог: Трудна седмица с мощен напрегнат аспектСлънцето влиза в Риби и дните до края на месеца ще са благоприятни да си осъзнаете грешките и да ги поправите, казва астрологът Мощен напрегнат аспект ще отнесе спокойствието ни през тази седмица. Тао-квадратът между Юпитер в Рак, Уран в Овен и Плутон в Козирог ще ни влияе негативно, предупреждава астрологът Михаил Преображенски.

От графиката на биосферата, която той публикува в pro-gnosis.ru и цитирана от flagman.bg, е видно, че кривата достига своя отрицателен пик във вторник вечер и единственият ден, в който ще преобладават хармоничните аспекти е петък.

В началото и в края на март, както и във втората половина на април също ще бъдем подложени на подобни напрегнати аспекти като тези в началото на тази седмица, добавя Преображенски.

Заради квадратурата на Юпитер и Уран във вторник бъдете много внимателни, съветва руският астролог. Той уточнява, че напрегнатият аспект между Меркурий и Сатурн ще подсили негативното въздействие на другите две планети. Затова вероятно ще чувствате тревога и в сряда при разговорите със своите близки, приятели и роднини. Планирайте своите действия и сведете до минимум контактите си с хората. Това е много неблагоприятен период за преговори, подписването на договори или на други важни документи, предупреждава Михаил Преображенски.

Във вторник Слънцето ще премине в знак Риби и това ще се отрази благоприятно на интуицията, на способността да предотвратяваме нежеланите последствия от необмислени действия от предходния месец. Времето до края на февруари е благоприятно за осъзнаване и за поправяне на грешки. Възползвайте се от това, съветва астрологът.

През тази седмица най-добрият ден за решаване на финансови въпроси е петък.

Неблагоприятни дни:
Вторник, сряда – за Овен, Рак, Везни и Козирог
Сряда, петък вечер – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей
Събота вечер, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

Благоприятни дни:
Понеделник – за Телец, Рак, Дева, Скорпион и Козирог
Четвъртък, петък – за Рак, Дева, Козирог и Риби
Неделя – за Овен, Лъв Везни и Водолей

Източник: blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.