Начало » Лайфстайл

Анелия с най-високата издръжка – лапа по 10 бона месечно от Коко

Публикувано от:  на януари 27, 2014Няма коментари

Анелия с най-високата издръжка – лапа по 10 бона месечно от КокоАнелия е най-добре гледаната бивша съпруга, одумват я колежките й във фолка. Чалга дивата от години е разведена с Коко Динев, но въпреки това той се грижел за нея като за любима жена и се стараел нищо да не й липсва. Всеки месец бизнесменът й броял по 10 бона кеш, с които чалгаджийката живеела повече от добре. Парите й стигали да покрива всичките си разходи и да се глези със скъпи дрешки и обувки, а и да облича марково общата им щерка Ивон.

С толкова пари Анелия се подрежда на първо място сред зарязаните от богаташи родни хубавици. Дори Ивайла Бакалава не можела да се похвали с подобни суми, а Ирен Онтева взимала само по 2 бона от Христо Сираков за сина си Кристиян.

„Коко е много щедър и за това всичките му жени го обичат и се въртят около нето, каквото и да им е направил. Еднакво добре се грижи и за Емилия, и за Анелия, нищо че му е бивша. И не го прави само заради децата, а и му пука за тях да се чувстват на ниво”, обясняват от чалга бранша. 10-те бона, които взимала номинираната за певица на 2013 г. Анелия обаче не й излизали съвсем на аванта. Парите били залог, че тя няма да тръгне да се жени повторно и да води втори баща на малката Ивон. Коко не можел да си представи чужд мъж да се върти около безценната му дъщеричка и си плащал за това без да се пазари.

„Анелия няма голям избор, защото и апартамента, и колата и месечната издръжка са от него и за това и не смее да завърти сериозно гадже”, разкриват и тъмната страна на сделката й с Коко нейни колежки.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.