Начало » Лайфстайл

Ето тази мацка има най-дългите крака в Русия

Публикувано от:  на януари 11, 2014Няма коментари

Анастасия СтрешевскаяЗа краката й може да й завиди дори самата Адриана Карембльо. Знойна брюнетка от Новосибирск вече може официално да се титулува като жената с най-дълги крака в Русия, видя HotArena.net.

 Анастасия Стрешевская е на 18 години и от дълго време се радва на популярност заради безкрайните си крайници. Красавицата има крака дълги точно 106 сантиметра—цифра предизвикала въздишки сред милиони мъже и жени по света.

 Неотдавна кандидатката за следващата „Мис Русия“ взела участие в състезание за най-дълги крака в страната. Освен първото място отнесла и награда от 2000 евро.

 Анастасия е студентка по право и нейната най-голяма мечта е един ден да стане адвокат. Сигурни сме, че ще бъде една от най-красивите адвокатки в Русия, но предвид дългите й крака, нищо чудно да направи и манекенска кариера.

 За успеха си в конкурса Анастасия казва: „Моите близки се гордеят с мен. Това е победа, която сякаш е излязла от сънищата ми, но не съм се главозамаяла от нея. Моят живот продължава“, казва тя, цитирана от daily.mk.

hotarena.net

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.