Начало » Лайфстайл

Бисер Киров: Вече се казвам Никола

Публикувано от:  на декември 30, 2013 Няма коментари

Бисер Киров: Вече се казвам Никола

Бисер Киров: Вече се казвам Никола

Певецът приел православието след тежък инцидент.

Преживях тежък инцидент преди няколко години в Русия. И тогава реших да се кръстя в православната вяра. Но свещеникът ми каза, че вече си имам име, затова трябваше да избера ново. Кръстих се с името Никола, на дядо ми Никола. Това сподели в “Лице в лице” по bTV естрадната легенда Бисер Киров.

Оказа се, че певецът е роден и израсъл в семейството на адвентисти. “Това е една много либерална религия. Адвентистите много ценят автентичността. Никой не ми е забранявал да стана православен християнин”, заяви Бисер (Никола) Киров.

“Докато много от моите колеги разрешаваха сексуалните си проблеми или се женеха за елита, аз бягах, учех езици. Не се чувствам лишен от усещане за признатост. През цялото време съм се чувствал като един емисар на българската култура”, допълни той.

Певецът, който от години живее в Русия, коментира терористичните актове във Волгоград: “Ислямисткият свят, целият ислямистки свят има интерес от този терор. Екстремният ислямизъм, губейки територия, се извръща и забива нож там, където му е удобно. Много пъти съм се питал какво щеше да бъде, ако американците не бяха помогнали на талибаните и не бяха избити толкова руски войници. Афганистан се беше успокоил. Това беше преграда за екстремния ислямизъм. Считам, че събитията в Афганистан, където в момента са няколко десетки националности, които се борят с талибаните и хиляди войници си отидоха, за мен това е много непремислен и тактически грешен ход на една силна държава – САЩ”, коментира певецът.

“Убеден съм обаче, че Русия ще се справи с тази поредица от жестокости. Русия е едно бойно поле, където тероризмът търси изява. Атентатите в САЩ и Испания бяха едно усещане за ангажираност на света към тази религиозна метастаза. Ние също не сме обезопасено към тази зараза. Но в Русия съществува държава. Тероризмът може да бъде победен!”, заяви категорично Бисер Киров.

blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.