Начало » Спорт

Бивш играч на „Арсенал“ похвали Бербатов пред Арсен Венгер

Публикувано от:  на декември 28, 2013Няма коментари

Бивш играч на "Арсенал" похвали Бербатов пред Арсен ВенгерБившият футболист на Арсенал Пери Гроувс коментира, че мениджърът на тима Арсен Венгер трябва да направи всичко възможно, за да привлече Димитър Бербатов в състава си през зимата.

Бившият играч на лидера във Висшата лига смята, че ако „артилеристите“ искат да спечелят титлата в Англия през настоящия сезон, ще трябва да заложат на нападателя на Фулъм. „Топ отборите няма да пуснат най-добрите си играчи, а тимът има нужда от качествено попълнение. Вероятно биха могли да вземат Бербатов за около милион или два за последните шест месеца от договора му“, сподели Гроувс.

„Смятам, че самият той знае, че е прекалено добър за Фулъм. Понякога дори езикът на тялото му казва „какво правя тук“. Те дори не могат да ме захранват с топки“, допълни бившият футболист на Арсенал. „Ако Арсенал има в тима си Бербатов за година и половина, което аз смятам за възможно, ще бъде прекрасна опция, за да може Оливие Жиру да си почине. Той няма да промени схемата на игра като цяло“, завърши Гроувс.

Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.