Начало » Новини

Турци взимат студиата на Маги Халваджиян?

Публикувано от:  на декември 27, 2013 Няма коментари

маги халваджиянГолям новогодишен проблем се стовари на главата на Магърдич Халваджиян. Екипът му трябва да изнесе камери, осветление, декори и още тонове оборудване по най-бързия начин, тъй като турци напират да строят небостъргач.До този момент Халваджиян ползваше няколко помещения в бившия социалистически рай за мебели “Аско Деница”. Съвсем наскоро турската компания “Гаранти-коза” купи търговския център в столичния квартал “Младост” и обяви намеренията си да построи там небостъргач, в който ще бъдат натъпкани мол, хотел, огромен спортен център и над 800 апартамента, пише “168 часа”.

“Маги е доста притеснен, тъй като проектът на турците е в напреднала фаза. А в същото време се оказва, че е доста трудно вече да си намериш халета, които са подходящи за снимачен процес”, коментират колеги на продуцента.

Той със сигурност трябва да действа максимално бързо, тъй като го чака много работа през новия сезон.

“Господари на ефира” са бетонирани в програмната схема на “Нова”, а от телевизията са поръчали на Халваджиян да направи продължение и на шоуто “Като две капки вода”, в което известни личности се маскираха като още по-известни колеги от чужбина и забавляваха с музикалните си изпълнения зрителите.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.