Начало » Любопитно

Предлагат кукла Барби с по-пищни форми

Публикувано от:  на декември 25, 2013 Няма коментари

Предлагат кукла Барби с по-пищни форми

Предлагат кукла Барби с по-пищни форми

Предлагат кукла Барби с по-пищни форми. Предлагат кукла Барби с по-пищни форми.

Създателите на сайт за пълни жени предложиха на дискусия въпроса дали трябва да има и друг вариант на популярната кукла Барби, освен досегашния, пище The Daily Mail.

Тяхното виждане е куклата да има по-пищни форми, тъй като не всички жени могат, а и искат да изглеждат като недохранени. Дискусията предизвика сериозен интерес и само за няколко дни повече от 38 хиляди души се включиха в нея.

В създаденото изображение на евентуално различната барби тя е с къса розова рокля, с пантофи и се отличава с доста пищни бедра и двойна брадичка. Това предизвика възмущението на някои от участниците в дискусията, които нарекоха изображението „смешно и неестествено”.

Според други, дебелата Барби е безсмислена, тъй като именно такава кукла може да накара децата да си изградят нездравословни привички при хранене, за да приличат на нея.

Засега не е ясно дали компанията производител на куклата има някаво мнение по въпроса. Както е известно ,това не е първото предложение да се промени традиционният вид на Барби – през юли 2013 година един гeрмански художник създаде модел на куклата с пропорциите на средностатистическо момиче, но той не бе използван за направата на играчката.

Източник: blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.