Начало » Любопитно, Новини

Грешки при публикуването на обяви в Интернет

Публикувано от:  на юли 27, 2014Няма коментари

Грешки при публикуването на обяви в Интернет

Грешки при публикуването на обяви в Интернет

Днес виртуалното пространство и възможностите, които ни предлага то, се развиват стремително със скоростта на светлината. По този начин много от хората предпочитат да развиват бизнеса си посредством именно такива безплатни сайтове за обяви, където да продават своите стоки. Това е много добра възможност за всеки от вас, който иска да започне бизнес, а не само за хората, които желаят да се избавят от непотребните им вече вещи.

Бъдете коректни и не пускайте обяви, които подвеждат вашите бъдещи клиенти, защото всички знаем, че само един недоволен покупател може да срине вашата репутация и така да не можете да продадете почти нищо след това. Има и един друг много важен момент, който много често се оказва именно тази фатална грешка, поради която да не успявате да продавате бързо вашите стоки, а именно използването на съкращения. Да, разбира се, че всеки от потенциалните ви клиенти, който кликне на обявата ви ще ги разбере, но това пречи рекламите ви да бъдат намирани с помощта на търсачката, така че пишете всяка една дума изцяло и не използвайте различни съкратени фрази при публикуването им. Освен това, не се гледа с добро око на публикациите от сорта „Продавам СПЕШНО”, като тук акцентираме и на главните букви. Причината е, че измамниците, които също ползват тези сайтове публикуват най-често точно обяви от такъв тип, затова е много по-добре да платите някой лев допълнително, ако бързате и искате рекламата ви да се вижда на главната страница на сайта.

Интернет е едно наистина безгранично пространство, където можете не само да научите нещо полезно, но и да купите това, от което имате нужда, както и да публикувате безплатни обяви. Всичко е повече от лесно, но е важно да сте максимално точни и да давате пълно описание на вашите стоки, за да можете съответно да ги продадете бързо, но и за да спечелите доверието на вашите клиенти.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.