Начало » Лайфстайл

Зрее скандал в Къщата: Брюнетка скубе русата Златка

Публикувано от:  на ноември 18, 2013 Няма коментари

Зрее скандал в Къщата: Брюнетка скубе русата ЗлаткаЗрее скандал в Къщата: Брюнетка скубе русата Златка. Участничките в “Биг брадър Ол старс” Златка Райкова и Ели Владкова ще се бият за мъж.

Плеймейтката Златка Райкова и победителката от “Биг Брадър фемили” Ели Владкова, по-известна като Кузмова, ще се хванат за косите. Битката между двете дами е провокирана от мъж, на който те дадоха име Вальо. Това е първата мисия, която Големия брат дава на Русата Златка и Ели.

Според сценария, който Ники Кънчев преразказа, Райкова е откраднала мъжа на Ели и затова двете не могат да се понасят. За изпълнението на мисията, която ще продължи през целия месец, Златка и Ели получиха слушалка, в която Биг брадър да диктува инструкциите, които двете дами са задължени да изпълняват на мига.

“От успеха на мисията ви зависи дали ще гладуват съквартирантите ви или ще се хранят и ще бъдат щастливи. Вие трябва да бъдете героини на сапунка, кралици на драмата. Спорът ви трябва да прерастне в огромна олелия и разправия, която трябва да въвлече всички съквартиранти. Дори трябва да се хванете за косите.

Още в първите минути двете дами се захванаха да разпалват скандала и въвлякоха Златка Димитрова, която се опитва да усмири “враждуващите” си съквартирантки.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.