Начало » Любопитно

Уникално! 500-годишна девойка взриви света.Ето как изглежда днес (видео)

Публикувано от:  на октомври 20, 2013Няма коментари

InkiНа пръв поглед тя прилича на всяко нормално момиче. Но девойката на тази снимка не е като нормално дете на 15 години, а е на повече от 500, видя HotArena.net.

 Аржентинско-перуанска експедиция през 1999 година открива близо до вулкана Лулаилако съвършено запазено женско тяло, което удивлява всички. Според традициите на инките тя била избрана да отиде да живее с боговете, но в действителност тя е пожертвана в името на религията.

 Учените твърдят, че органите на момичето са недокоснати сякаш е починала преди няколко седмици. А от пробите на косата може да се определи вида на храната, която е яла, преди да умре.

 Изследванията показват, че инките обилно хранят децата си, преди да ги принесат в жертва. С месеци и дори години преди жертвоприношението те са подложени на специален хранителен режим състоящ се от царевица и животински протеини.

 Висшите жреци на инките са водели своите избраници високо в планината и там са ги убивали. Пътуването е било трудно, особено за младите избраници, които са взимали листа от кока, за да издържат до края на пътуването.

 Когато пристигнели до мястото, на избраниците се давали опияняващи напитки, за да бъдат притъпени болката, страха и съпротивата, а след това ги убивали с удавяне, с удари по главата или ги оставяли да умрат от силен студ, пише kukuriku.mk.

hotarena.net

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.