Начало » Новини

Булдог разкъса дете в Южния парк

Публикувано от:  на август 19, 2013 Няма коментари

булдогКуче от породата английски булдог е налетяло на дете на годинка и половина привечер в Южния парк на входа откъм бул. “Витоша”, алармираха в БЛИЦ майки, станали свидетели на кървавия инцидент.Младо момиче, на около 20 години, е довело кучето в парка на разходка, докато там играели десетки дечица. Домашният любимец бил пуснат без каишка и налетял на хлапето, като го захапал и започнал да го размята наоколо.

За да отърве мъничето минувач хванал песа и започнал да го души. Сцената се разиграла пред погледите на много ужасени майки. Детето било откарано спешно в “Пирогов”, а полицията, пристигнала на място, заварила поляната цялата в кръв.

Шокирана от случката, водачката на кучето припаднала сред писъците на насъбралото се множество. Когато се свестила, обяснила, че песът е на брат й. Множеството от майки се нахвърлила на момичето и на полицаите, от които поискали да направят нещо, за да не стават подобни инциденти с децата им. Униформените обаче отговорили, че нямат юрисдикцията да предприемат стъпки в подобни случаи.

Стопанинът е установен от полицията, казаха пред БЛИЦ тази вечер от МВР. Родителите са насочени за последващите стъпки, ако искат да търсят отговорност от него.

От “Пирогов” съобщиха за БЛИЦ, че детето е било с две рани на дясната подбедрица. Те са обработени и детето е било освободено.

© blitz.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.