Начало » Новини

Румен Радев победи в дебата Цецка Цачева

Публикувано от:  на ноември 11, 2016 Няма коментари

Румен Радев победи в дебата Цецка Цачева

Румен Радев победи в дебата Цецка Цачева, а тази победа бе много лесна, защото Цачева направи няколко грешки. Тя сгреши фатално на няколко пъти, даже и се разплака в ефир. Това е огромна грешка, хората искат да имат силен президент, а не президент, който плаче и не може да се справи с проблемите, не може да взема решения.

Друга важна причина, поради която Цачева загуби е, че хората искат промяна, а тя е издигната от управляващата политическа партия и за нея е много трудно да се разграничи от това. Още повече, и че е и председател на Народното събрание – факт, който няма как да се пренебрегне.

За Румен Радев нещата бяха по-лесни. Той досега не е бил в политиката и беше достатъчно само да отправя критики, да посочва грешките на управляващите. За сметка на това опонента му – Цецка Цачева не успя достатъчно добре да защити политиката на управляващата политическа партия, към която и принадлежи.

На няколко пъти Цачева бе притисната от поведението на Румен Радев, от задаваните от него въпроси, често изпадаше в безсилие и минаваше в режим на оправдаване. Както посочихме и в началото на материала – тя допусна грешката да се покаже слаба, уязвима и се разплака в ефир. А хората искат да имат силен президент, а не такъв, който не знае какво да прави и в пристъп на безсилие да реве. И само това е достатъчно показва, че Румен Радев победи в дебата Цецка Цачева.

А това показано безсилие пряко кореспондира със следващия провал на Цачева – тя се кандидатира на пост, който е върховен главнокомандващ. И като такъв тя трябва да проявява твърдост, решителност, сила. А не показаното от нея безсилие. В това отношение тя не може даже да се доближи до генерал Румен Радев.

Също така, изхода от дебата до голяма степен беше предизвестен и с поведението на Бойко Борисов. По-рано самият той се отказа от нея и призна, че кандидатурата и е грешка. Самите тези действия на Бойко Борисов са подигравателни към собствения му кандидат, и това го обрича.

Битката е предизвестена, вече се знае, че Румен Радев победи в дебата Цецка Цачева, ясно е, че Румен Радев ще спечели изборите, въпросът е с какъв процент ще бъде победител.


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.