Начало » Любопитно

Предимството на смарт технологията при избор на телевизор

Публикувано от:  на май 3, 2016 Няма коментари

Предимството на смарт технологията при избор на телевизор

Предимството на смарт технологията при избор на телевизор

Смарт технологиите са навсякъде около нас, телефони и други малки умни джаджи, нормално е и телевизорите да претърпят поредната промяна. Затова ако сте решили да си купите нов приемник ще ви дадем няколко съвета относно същността и предимствата на смарт технологията за избор на телевизор.

Умните тв приемници много приличат на съвременните телефони. И телевизорите изпълняват редица неща свързани с интернет. И те като телефоните могат да използват специално разработени приложения, с тях също може да се сърфира в мрежата, предлагат качествено предаване на мултимедия, а също така и възможност за забавления с игри. Въобще почти всичко, което предлага един обикновен компютър.

Смарт телевизорите предлагат редица полезни функции, сред които една излиза на преден план. Те използват системата DLNA, благодарение на която всичко, което съдържа вашия смартфон или компютър може да се стриймва към умния телевизор. Вече няма да ви трябва отделно устройство, за да копирате всичко на нея. С правилният избор на телевизор няма да имате нужда от всичко това.

Все пак умния телевизор си остава телевизор, защото на този етап няма как да замести компютъра по отношение на текстообработващ софтуер или наличие на електронна поща. Но може да го използвате за всичко друго – за използване на социални мрежи, за гледане на клипове от сайтове като YouTube и да сърфирате в интернет.

Ако вашият избор на телевизор се спре на реномирана марка има голям шанс да откриете модел, който поддържа Flash технология, такъв с възможност за заявка на видео, известно като VOD (Video on Demand) или да използвате скайп.

Приложенията подходящи за смарт телевизорите обикновено са на лице на началната страница след пускането им. Достъпът е интуитивен. Дори човек, който не а на “ти” с технологиите би свикнал само за един ден с подобен приемник. Вече се оптимизират и приложенията подходящи за смартфони, да бъдат подходящи и за умните тв приемници, и е въпрос на време подобна покупка да бъде задължителна за всяко домакинство.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.