Начало » Любопитно, Новини

Скандал! Българската онлайн игра “Хановете” толерира нацизма (снимки)

Публикувано от:  на април 14, 2015 Няма коментари

Българската онлайн игра „Хановете“ толерира нацизма

Българската онлайн игра „Хановете“ толерира нацизма

Страхотен скандал се разразява в българското онлайн пространство, разбра ПИК.

Редовният читател на медията ни Иван Иванов изпрати имейл, в който разкрива как най-голямата българска онлайн игра “Хановете” толерира нацизма.

Вижте текста, публикуван без редакторска намеса:

Най-голямата българска онлайн игра “Хановете” толерира нацизма. Този факт е изненадващ за много хора и не трябва да се подминава, и за това и Ви пиша.

Ето и за какво става въпрос: В свят 21 на играта има регистриран играч с никнейм fu_hrer (Фюрера), с координати в играта [114:98]. В настоящия момент той е на първо място във временното класиране. В своя профил е сложил снимка на Хитлер. Освен своя основен замък, е успял да вземе допълнително още 6, които е кръстил съответно: Reichstag, NSDAP, SS, Auschwitz, Sturmführer, Leibstandarte, Totenkopf.

Същият този играч е направил своя организация в играта – така наречените “кланове”. Организацията която е направил е кръстил “We_hrmacht” (Вермахт)! Снимката която е сложил като информация в своя клан е известната снимка, на която Хитлер оглежда нацистката армия на парад или проверка!

Какво повече може да се добави? Това е очевидна подигравка с всички, подигравка, която администраторите и собствениците на играта допускат.

Интересно, когато се свържете с администраторите на играта какво ли ще кажат за това, дали ще има последствия, какви ще са те, ще допуснат ли участието на този играч или ще блокират достъпа му завинаги в играта.

Подкрепям думите си със снимките, които изпращам и може да се убедите от тях.

Сайтът Dnes-24.com публикува без редакторска намеса тази информация от Агенция Пик. Ще се свържем с администраторите на играта за повече подробности за да разберем изнесената информация истина ли е и ако да – какви мерки са предприети.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.