Начало » Лайфстайл

Тв война! Слави изригна срещу Халваджиян за децата – чудо: Крадци, лесно е да се взимат чужди идеи!

Публикувано от:  на януари 27, 2014 Няма коментари

Тв война! Слави изригна срещу Халваджиян за децата - чудо: Крадци, лесно е да се взимат чужди идеи!

Тв война! Слави изригна срещу Халваджиян за децата – чудо: Крадци, лесно е да се взимат чужди идеи!

Джуди: Това е несериозно, нямаме общо с неговия конкурс за малки таланти.

Нова телевизионна война разбуни духовете в двете враждуващи медии Би Ти Ви и Нова тв и изправи един срещу друг най-маститите продуценти – Слави Трифонов и Маги и Джуди Халваджиян.

Дългия е бесен на братята, че ще правят като него конкурс за пеещи деца и изригна с пълна сила срещу тях и в последното издание на предаването си.

„Лесно е да се крадат готови идеи”, заяви шоуменът, оправдавайки решението си да удължи конкурса за партньорка на г-н Андреев.

Така той щял възпрепятства малките звезди Крисия и Симона да се явят на кастинг за конкурентното предаване на Халваджиян „Големите надежди”. Дългия смятал безумно талантливите певици, които разтопиха сърцата на цяла България, за свое откритие и за нищо не света не искал те да преминат в другия лагер и на трупат рейтинг на конкурентите му. Освен това бил убеден, че идеята да правят конкурс за пеещи деца била открадната от него.

„С право е ядосан, защото той прави надпреварата в шоуто и не взима допълнителни пари за това, а сега Нова телевизия ще прибере стотици хиляди за реализацията на отделен риалити формат, разтеглен няколко месеца в праймтайма”, обясняват от екипа на Дългия.

Маги и Джуди Халваджиян обаче въобще не се смятат за виновни по казуса и са категорични, че предаването им е по западен формат и няма общо с това на Дългия.

„Да се прави сравнение между двете е несериозно, защото ние правим тримесечен проект с кастинги в цялата страна, жури и живи концерти, досущ като при „Х фактор”. А при Слави Трифонов се избира само едно момиченце, което да стане част от екипа му и да партнира на момченцето. По-скоро може да се каже, че идеята за „Големите надежди” е подобна на „Х фактор”, но няма нищо общо с неговия конкурс”, категоричен бе Джуди Халваджиян.

Източник: pik.bg


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.