Начало » Лайфстайл

Жесток обрат на съдбата: Пол Уокър се качил в Поршето, защото служител не могъл да го паркира

Публикувано от:  на декември 4, 2013Няма коментари

Пол Уокър поршеПол Уокър въобще нямаше да се качи в Поршето и да загине, ако служител бе успял да го паркира. Това стана ясно днес. В жесток обрат на съдбата, неназован служител се опитал да качи колата по рампа до паркомясто четири пъти, но не могъл да управлява супермощната кола с ръчна скоростна кутия, затова приятелят на Пол, Роджър Родас взел нещата в свои ръце. Именно тогава, преди Родас да успее да паркира колата, звездата от „Бързи и яростни“ Уокър скочил на седалката до шофьора и двамата решили да направят едно бързи кръгче из квартала.Двамата са пътували с колата само около минута, когато Поршето се блъска в дърво, а след това и в стълб и избухва в пламъци. Приятели и роднини, включително и 15-годишната дъщеря на Уокър и 8-годишния син на Родас са били само на стотици метри, от мястото на трагедията. Младото момче е било чуто да крещи: „Баща ми, баща ми, мъртъв е“. Това разказа за „Мейл он Лайн“ Едуардо Луна, собственик на магазин за мебели, станал свидетел на целия трагичен инцидент.

Разкривайки нови детайли около катастрофата, 57-годишният Луна каза: „Един от работниците ми, Урбин Гарсия, бе навънка и е видял човека, който работил във фирмата на Пол и Роджър и се е опитвал да паркира Поршето. Трябваше да го прекара през рампа, но не можеше, защото всичко в колата е ръчно, а тя е много мощна, което я прави трудна за управляване. Тогава Роджър накара човека да слезе и сам се качи, за да я паркира.Пол се качи в колата“.

Според Едуардо, Пол е убедил Родас да врътнат едно кръгче. „Те излязоха от паркинга много бавно, защото имаше много хора на събитието… Бях с жена ми, когато около минута по-късно чухме силен взрив и видяхме експлозия. Видяхме пушека“, каза още Едуардо.

© blitz.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.