Начало » Любопитно

Евтини самолетни билети от нискотарифни авиокомпании

Публикувано от:  на декември 8, 2014Няма коментари

Евтини самолетни билети от нискотарифни авиокомпании

Евтини самолетни билети от нискотарифни авиокомпании

Много хора предпочитат да си купят евтини самолетни билети, но не винаги успяват да намерят изгодни оферти. Факт е, че националните превозвачи рядко предлагат големи намаления, затова ако бюджета ви е ограничен трябва да се насочите към нискотарифни компании, при които цените на билетите са в пъти по-ниски от стандартните такива. Другият вариант е да следите редовно какво се предлага на пазара и да се възползвате от официалните намаления.

Как да намерим евтини самолетни билети?

Имайте предвид, че основните нискотарифни компании в Европа са следните: Wizz Air, Flyniki, EasyJet, Pegasus, Norwegian и GermanWings. Следете офертите, които предлагат те и вероятността да купувате редовно евтини самолетни билети е повече от сигурна, а ето и повече информация за всяка една от тях:

Wizz Air е най-популярната сред тях, заради ниските цени, които поддържа. Създадена е през близката 2003, но бързо се разраства и добива популярност. Компанията предлага полети до повече от двадесет европейски града. В България компанията оперира на летищата в София, Варна и Бургас.

Следващата нискотарифна компания, на която ще обърнем внимание е Flyniki. Създадена през 2000 и оперира основно в Австрия и Германия, австрийската компания вече обръща поглед и към пазара в Източна Европа. Авиопревозвачът предлага евтини самолетни билети до основи европейски дестинации.

В списъка ни следва EasyJet, поредната нискотарифна авиокомпания за евтини самолетни билети създадена през 1995 във Великобритания. Ако искате да пътувате до Лондон, Манчестър или Берлин това е идеалната компания за вас.

Pegasus е турски превозвач добил популярност също със самолетни билети на евтини цени. Изборът от дестинации е голям, още повече това е една от малкото компании от този клас, които предлагат и полети до някои летища в Азия. Въпреки това най-използвана остава линията София – Истанбул – София.

Следва компанията Norwegian . Името подсказва, че става дума за норвежки превозвач предлагащ евтини самолетни билети. Ориентирана е предимно на вътрешния пазар, но могат да се намерят и изгодни цени на билети за различни точки на Европа, Близкия Изток и Северна Африка.

Нашите разяснения завършват с популярната немска авиокомпания GermanWings. Това е може би единствената нискотарифна компания, която предлага на своите редовни клиенти допълнителни екстри и бонуси включени в специална програма за лоялни клиенти. Какво по-хубаво от това да летите с евтини самолетни билети и същевременно с това да трупате бонус точки.

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!

=====


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.