Начало » Любопитно

Това е рецептата на Димков, която убива грипа!

Публикувано от:  на януари 16, 2014Няма коментари

Една много проста, но уникална рецепта на прочутия лечител Петър Димков може да ви предпази от грипа.

Вижте рецептата на Димков, която убива грипа!

Съставките са 3 средно големи глави чесън, 3 средно големи глави кромид лук, 3 с.л. настърган пресен корен от джинджифил, 3 с.л. настърган пресен корен от хрян, 3 люти чушлета, по възможност домашен нефилтриран и недестилиран суров ябълков оцет.

Чесънът, лукът и чушлетата се нарязват на ситно. Поставете всички продукти в един стъклен буркан, като те трябва да заемат 3/4 от обема му. След това напълнете до горе с ябълковия оцет. Затворете с капачка и разклатете енергично. Запишете датата, на която сте го направили и изчакайте 14 дни. Бурканът се разклаща най-малко веднъж на ден.

След 14-тия ден се прецежда през тензух или марля. Продуктите, които остават в марлята могат да се използват за добавка при варене на месо, а също и за дресинг на салата.

За лечение пийте по 2-3 супени лъжици 3 пъти на ден, когато сте болни. Жабуркате в устата и поглъщате. Ако нямате сериозни оплаквания – вземайте 2 супени лъжици след вечеря, за да запазите организма си чист от бацили и паразити.

Настойката се съхранява на тъмно място. За целта увийте буркана с хартия. Има трайност до 1 година Според Димков тя е много мощна, защото всичките съставки са пресни и биологично чисти. Тази рецепта на лечителя е помогнала и на много хора срещу най-смъртоносните болести.

Източник: pik.bg

Сподели с приятелите си:
Сподели във Facebook!


Сподели новината в социалните мрежи:
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или коментарът Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2013 - 2018. Новините в Днес-24. Всички права запазени.
Забранено е публикуването на статии от сайта dnes-24.com в други медии.